TEC COPENHAGEN

DATO

NOVEMBER 2017

TID TIL RÅDIGHED

3 UGER

OM PROJEKTET

Dette er et gruppe projekt i interface design hos KEA.

TEC Copenhagen er et koncept, hvor en virksomhed får funding til at oprette et event som om handler teknologi en gang om måned. Dette er med henblik på at forbrugerne mere trygt ved at færdes online, og hvordan de kan beskytte deres oplysninger bedst muligt imod at blive misbrug. Kravet til opgavet var:
– Byg et dashboard, hvor adminstrator kan skabe overblik over foregående events
– Optimal udnyttelse af SAAS / SCSS
– Udnytte GULP til at effektivisere arbejdsgang
– Fremvise dataerne på en overskuelig måde

TEC-Dashboard
Tec event

WEBLØSNING

Til vores løsning har vi benyttet HTML, JavaScript, SAAS / SCSS og NodeJS. Vores løsning er at skabe forside med alle oplysningerne, som brugerne skal bruge til at møde op til eventene.
Derudover har vi lavet en login function, hvor adminstratorerne (admin brugere) kan log sig ind til dashboard og skabe et overblik over alle foregående events. På dashboardet kan admin brugere også have overblik over alle frivillige medarbejdere, sponsorerne, og en funktion til at oprette et event.

GRAFERNE

Vi har benyttet Chart.JS bibliotek til at gøre dataerne, som førhen virker uoverskueligt mere overskueligt. Det har vi gjort ved at vise dataerne visuel som grafer i stedet for tabeller, hvilket gøre det nemmere for admin brugere at holde styr på foregående events.
Derudover er det også muligt for admin brugere at se statistikkerne over besøgende på hjemmesiden, hvor dataerne bliver vist visuel ved hjælp af Chart.JS.

Graph

SE HJEMMESIDEN

Sidst men ikke mindst, så kan du kan du se hjemmesiden live ved at klikke på linket: TEC COPENHAGEN

For at se graferne skal du logge ind på dashboard. Dette kræver ikke en brugernavn eller kode, du skal bare klik på login.

SE ANDRE PROJEKTER?

PROJEKTER